Pop-up Restaurant 2.0

Voor Naresh Ramdjas, afgestudeerd als vormgever aan de Design Academy Eindhoven en finalist MasterChef 2015, is de Dutch Design Week het leukste moment van het jaar om iedereen te laten genieten van zijn kunsten. In 2013 en 2014 stond hij al twee edities van de Dutch Design Week met zijn 'Nareshtaurant' al zijn gasten te verblijden. In 2015 kwam hij met een nog groter project: '2.0'. Samen met Toine van Bostelen (The Bostel Brothers) waarmee hij al vaker met plezier kookte, opende hij tijdens de Dutch Design Week de deuren van hun pop-up restaurant.
"Dankzij MasterChef ben ik toch weer anders gaan kijken naar restaurants en gerechten. Ik heb het volgens mij mede door de vaak spannende smaakcombinaties en de grote focus op groenten, smaak en presentatie het tot in de finale geschopt. Die focus heeft 2.0 eigenlijk ook. Gerechten die in eerste instantie heel normaal lijken, zoals een stamppot, hebben we op een andere manier geïnterpreteerd en spannender gemaakt. We serveren ook patat, maar ook dan is het een patatje 2.0 met zoete aardappel, truffel aardappel, pastinaak en cassave. Alles heeft een upgrade gehad, maar toch heb ik hetzelfde bereikt als waar ik in 2009 mee begon: het toegankelijk houden van topgerechten voor iedereen. De gehele dag is er dezelfde kaart. We zijn open van 12:00 tot 22:00 en de lunch is even uitgebreid als de avond. Je kunt ook langskomen om te genieten van allerlei zoetigheid, speciaalbier, goede koffie en tegelijkertijd is er in de zelfde ruimte ook nog de designshop."

Restaurant 2.0 was een succesverhaal, daarom gaan we dit jaar nog een stapje verder met 'Meet me at Nul Zes x Naresh', meer hierover lees je hier >


Gemaakt met ♥ door Naresh Ramdjas © 2017 Alle rechten voorbehouden